Torsk i cidersås

Snabbt och lättlagat..

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 gr torsk, kolja eller pangasiusfilé
  • 2-3 dl äppelcider
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 fiskbuljongtärning
  • maizena (ljus)
  • 1 bit färsk gurka

Gör så här

  1. 1. Tina fisken så att den går att dela i fyra delar.
  2. 2. Lägg dem i en låg vid kastrull, typ traktörpanna. Lägg ett
  3. lätt smörat smörgåspapper över och sjud fisken på svag
  4. värme 6-8 min. OBS!! Fisken kan även tillagas i micro
  5. 3. Häll av spadet i en annan kastrull och blanda med cider,
  6. creme fraiche, buljongtärning red av med maizena och
  7. sjud såsen 3-5 min.
  8. 4. Häll den över fisken. Riv gurkan över och servera med
  9. potatis och en sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept