Torsk under kryddtäcke

115 kalorier per portion Detta är ett utmärkt sätt att tillaga fisk eftersom det frasiga kryddtäcket bevarar fiskens arom och smak. Servera med grönsaker.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ liten gul lök
  • 1 tsk smör
  • ½ msk hackad dill
  • ½ msk hackad persilja
  • 3 msk smulat vitt bröd
  • 2 portionsbitar torskfilé, á 100 g
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Skala och finhacka löken och fräs det i smöret i en liten kastrull 4-5 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt löken svalna något. Blanda ner dill, persilja och brödsmulor. Smaksätt med salt och peppar och blanda väl till en pasta.
  3. Lägg fiskfiléerna i en ugnssäker form, bred ut örtblandningen över fisken.
  4. Tillaga i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast och ytan har fin färg, 10-12 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…