Tortillapanerad torsk

Torsk med knaprig yta som serveras med salsasås och ris eller kokt potatis.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl tortillachips, ostsmak
  • 1 ägg
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Salsasås:
  • 1 dl chunky salsa hot
  • 1 dl Philadelphiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • Servering:
  • Ris eller kokt potatis

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till såsen och rör den slät.
  2. Ställ kallt tills den ska serveras.
  3. Tina fisken om den är fryst. Kör tortillachips i matberedare eller med en mixerstav så det blir finfördelat. Torka av fiskfiléerna och krydda runtom med salt och peppar.
  4. Panera fisken i mjöl, doppa därefter i ägg och sist i tortillakrosset.
  5. Stek fisken i rikligt med smör tills den är gyllenbrun.
  6. Servera fisken med salsasås och ris eller kokt potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept