Tunnbrödschips

Superenkelt tillbehör till buffé. Tunnbrödschipsen är väldigt goda att dippa i sweatchilisås. Dippen gör man enkelt genom att blanda crème fraiche med sweetchilisås, pressad vitlök och flingsalt. Använd valfria kryddor efter smak.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 375 g tunnbröd
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk valfria blandade kryddor (t.ex. basilika, flingsalt, oregano, gräslök, vitlök...)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Pensla tunnbröden med olivolja och krydda med flingsalt och valfria kryddor. Skär i remsor och sätt in ugnen tills de har fått fin färg, grädda ca 8-10 minuter.

Kommentarer

Vad roligt att du gillade receptet, perfekt tillbehör vid mingel.
Gjorde detta idag. Jättelätt. Jättegott! Använde italiensksalladskrydda. Kommer göra massor av gånger. Haha.

Liknande recept

@gold1e

Rostade pumpakärnor

Dessa pumpakärnor gör jag av de kärnor som finns i Halloween-pumpor. Jag brukar krydda hälften enbart med salt och den andra hälften med både…

Rostad musli med äpplejuice

Jag fullkomligt älskar müsli! Problemet är att påsarna i affären innehåller mer gryn än frukt och nötter, så jag bestämde mig för att göra…