Ugnsbakad kolja med kapris

En snabblagad och god fiskrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600-800 g koljafilé eller annan vit fisk
  • 250 g delade körsbärstomater
  • 3 msk kapris
  • 5 fint hackade salladslökar
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 dl grädde
  • Servering:
  • Kokt potatis

Gör så här

  1. Lägg fisken i en ugnsfast form med tomater, kapris och lök runt om. Salta, peppra och häll över grädden. Stek i ugnen på 200°C i 15 minuter. Ös ev fisken efter halva tiden.
  2. Servera med kokt potatis.

Kommentarer

Mycket gott och lättlagat. Bytte ut salladslök mot purjolök och havregrädde i st f vanlig grädde. Gick utmärkt. Kommer jag att göra flera ggr. Mormor Fia

Liknande recept

@emmalona

Emmas Moussaka

En smarrig grekisk middag som får en att längta bort till Medelhavets vackra stränder. Tar sin tid dock men som vi alla vet är…