Chili och citronbakad laxfilé med blomkålspure

356 kcal Mängd: Kolhydrat 27 g | Protein 30 g | Fett 13 g | Fiber 4,4 g Energiprocent: Kolhydrat 30 E% | Protein 33 E% | Fett 34 E% | Fiber 2 E%

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g laxfilé
  • 25 g ris
  • 100 g blomkål
  • 30 g broccoli
  • 30 g champinjoner
  • 20 g paprika
  • 50 g minikeso
  • ½ citron pressad

Gör så här

  1. Koka riset enligt förpackningen.
  2. Koka blomkålen i vatten ca 10-15min, Och när den är klar häll av vattnet och vispa det.
  3. Lägg laxen i en ugnsform med 1dl vatten i botten samt pressa 1/2 citron över samt 2 skivor citron över laxen.
  4. Peppra på lite chilikrydda på laxen och in i ugnen i ca 12-15 min 175 grader.
  5. Skär ner wokgrönsakerna och woka dom i pannan med lite citronsaft.
  6. Serveras med keso.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…