Fiskgratäng med Kalles kaviar

...prova Kalles kaviar inte bara på smörgåsen...eller frukostägget...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g hokifilè eller annan vit fisk, fryst,
  • 2½ dl lätt crème fraiche
  • 75 g kesella 10%
  • 4 msk Kalles kaviar
  • 1 dl dill, finhackad, spara en dillvippa för dekoration
  • Seltin
  • Peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 °C.
  2. Tina fisken och lägg den i en ugnsfast form.
  3. Vispa samman crème fraiche, kesella, kaviar och dill.
  4. Salta och peppra. Lägg röran över fisken.
  5. I ugnen i cirka 20–25 minuter.
  6. Servera med kokt potatis, broccoli och körsbärstomater.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept