Fiskgryta

God och nyttig gryta

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 tsk olja
  • 100 g strimlad purjolök
  • 100 g gul lök skalad och skivad
  • 3 vitlöksklyftor skalade och krossade
  • 400 g hela konserverade tomater
  • 2,5 dl fiskbuljong
  • 1 lagerblad
  • 500 g torskfile skuren i portionsbitar
  • 120 g konserverade musslor
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Fräs lök, purjo och vitlök i oljan i en vid, låg gryta.
  2. Tillsätt tomaterna med sitt spad, buljong och lagerbladet. Låt koka upp.
  3. Lägg i fisken och låt allt koka på svag värme 10-15 minuter.
  4. Lägg i musslorna och låt dem bli varma. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Servera med kokt potatis eller ris.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr