Grillad majs med vispat limesmör

Smöret med asiatiska smaker är även toppen till fisk /ICA Buffé

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
  • 100 g rumsvarmt smör
  • Finrivet skal av 1 lime
  • 2 tsk färskpressad limejuice
  • 2 msk finhackad koriander
  • 1 krm salt
  • 4 förkokta majskolvar
  • Olja

Gör så här

  1. Dela, kärna ur och finhacka chili frukt.
  2. Vispa rumsvarmt smör luftigt med elvisp.
  3. Rör ner chili, finrivet skal av lime, färskpressad limejuice och finhackad koriander. Krydda med salt.
  4. Pensla förkokta majskolvar med olja. Grilla dem runt om tills de fått fin färg. Servera med smöret.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr