Ketchuptorsk

Många har skrattat åt mig när jag berättar om ketchuptorsk. De som smakat skrattar inte. Såsen är underbar att mosa potatis i.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g torsk
  • 2 gula lökar
  • 1 msk smör
  • 3 msk ketchup
  • 2-3 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Slå på ugnen på 225 grader.
  2. Dela torsken i fyra bitar och lägg i en form, salta och peppra.
  3. Skiva löken.
  4. Fräs löken gyllengul i smör.
  5. Fördela löken på torskbitarna.
  6. Blanda grädde och ketchup.
  7. Häll blandningen över fisken.
  8. Stek i ugnen ca 25 minuter.
  9. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept