Kinesiska kale med makrill, stark

Kinesiska kale med makrill, stark

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 220 g makrill i burk
  • 400 g kinesiska kale
  • 3 röda chili, hackade
  • 2 klyftor vitlök, hackade
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk socker
  • 2 msk matolja

Gör så här

  1. Skär kinesisk kale i bitar.
  2. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder. Lägg i kinesiska kale och stek den ca 1 minut. Tillsätt makrill, sojan, fisksåsen, sockret och stek ca 2 minuter.
  3. Smaka av med salt och servera med ris.

Kommentarer

Ok, då ska jag testa det istället tror jag... :) Tack!
Hejsan! Jodå! Jag tror också finns på orientaliska lr kinesika affär. Det gå också ersätta det med broccoli. Jag har använt flera ggr därför att kinesiska kale är dyrt. Det smaka likadan ;)
Ok, tyvärr har jag ingen riktig Thaiaffär i närheten, men det kanske finns på den orientaliska affären här... :) Kan man ersätta det med nåt annat om det inte finns?
Hej! Tack för kommentaren och Lycka till med mat! :) Kinesisk kale är en grönsak. Du kan handla på thaiaffär. :)
All din mat ser så otroligt god ut, tänkte göra din "Fläskfilé med chili" idag... :) Detta ser också gott ut, men vad är kinesisk kale? Kan man köpa det i affären?

Liknande recept