Köttbullsgryta

Enkelt sätt att piffa upp färdiga köttbullar på. Och grönsaker får man då med på köpet, nyttiga sådana. Rotsaker är som bäst och billigast på hösten.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ litet vitkålshuvud, ca 300 g
  • Smör
  • 4 morötter
  • 2-3 dl buljong
  • 10 kryddpepparkorn
  • Salt
  • 1 påse djupfrysta köttbullar, ca 450 g
  • Persilja

Gör så här

  1. Skär vitkålen i små bitar. Bryn dem i smör i en gryta. Skala och skär morötterna i bitar. Lägg dem i grytan. Späd med buljongen. Krydda. Koka ca 10 minuter.
  2. Blanda ner köttbullarna. Koka ytterligare 5 minuter. Strö över klippt persilja.
  3. Servera med potatis, ris eller pasta. Och gärna lite god tzatziki.

Kommentarer

Vore trevligt att de finns bild. Då har man en bild på ungefär hur de ska se ut.

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr