Kokta rödbetor med Crème fraiche.

En mycket god och smakrik förrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 små rödbetor eller 4 stora
  • 1 tsk salt
  • 1 burk crème fraiche.
  • Flingsalt

Gör så här

  1. Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten.
  2. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar).
  3. Servera de varma rödbetorna med crème fraiche och flingsalt.
  4. Ett tips är att skära rödbetan platt i botten så den kan stå på tallriken.

Kommentarer

Jamen herregud va gott!! Varför har jag inte provat detta förut. Nu kommer man att äta rödbetor så man får ont i magen.. :-) Tack för ett enkelt och jättegott recept!!

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…