Öppen filodegspaj

Gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 pkt filodeg 270 g
  • 50 g smält smör
  • Fyllning:
  • Salladsblad
  • 2 röda äpplen
  • 1 msk riven pepparrot
  • Ca 250 g färskost
  • 8 skivor rostbiff

Gör så här

  1. Tina filodegen i förpackningen.
  2. Skär varje blad i 8 rutor och pensla med smält smör. Nyp till mitt på varje ruta och lyft upp som en servett. Ställ längs kanten på en smord form med löstagbar botten. Lägg sedan några blad i botten och förgrädda (225 grader) i ca 10 minuter, tills formen fått fin färg.
  3. Lägg salladsbladen i pajformen. Riv äpplena grovt och blanda med pepparrot och färskost. klicka ut fyllningen i pajskalet och avsluta med att lägga på rullar av rostbiff.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…