Pastasås med sockerärtor och champinjoner

Matig sås med mycket gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 1½ dl solrosfrön
  • 5-6 soltorkade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 150 g sockerärtor
  • 3 dl grädde, valfri fetthalt
  • 1-2 dl vitt vin
  • Grönsaksbuljong

Gör så här

  1. Rosta solrosfröna i torr panna. Hacka lök, pressa vitlöken. Fräs i olja. Tillsätt tärnad paprika, strimlade sockerärtor, finhackade tomater och champinjoner i kvartar. Slå på grädde och vitt vin, smaka av med buljong.
  2. Servera med pasta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr