Potatishalvor med topping

Perfekt att ha som förrätt på både påsk- och midsommarbordet!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 10 st nypotatisar
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 röd lök
  • 2 st crabfish
  • Räkor (2 st till varje potatishalva)
  • 1 ½ dl gräddfil
  • Gräslök
  • Flingsalt

Gör så här

  1. Koka potatisen. Låt den kallna.
  2. Dela potatisen på hälften, skär sedan bort en liten bit undertill, så att potatishalvan står stadigt på fatet.
  3. Skala räkorna.
  4. Lägg en klick gräddfil på varje potatishalva.
  5. Klicka på en tesked stenbitsrom ovanpå gräddfilen.
  6. Strimla den röda biten av crabfish´n.
  7. Garnera potatishalvorna med räkor, finhackad lök, crabfish, finhackad gräslök. Avsluta med att strö lite flingsalt över potatishalvorna.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr