Ruths Goda Fiskgryta

Jätte god.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 pkt djufryst torsk
  • 1 pkt strimlad bacon
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • Sparris
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Margarin
  • Kinesisk soya
  • 1 msk socker
  • 1 liten burk crème fraiche
  • 2-3 dl matlagnings grädde (Kelda)

Gör så här

  1. Skär fisken i mindre bitar, stek den i margarinet och låt den stekas till den blir klar. Salta och peppra efter behag.
  2. Dela fisken i mindre bitar när den är färdigstekt. Ställ åt sidan. Stek baconet ställ åt sidan. Skiva alla grönsaker och stek upp den i pannan tills de blir mjuka häll på fisken och baconet, crème fraiche och grädden. Låt puttra ihop i 3-5 min på sväg värme.
  3. Serveras med ris och eventuellt en grönsallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr