Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En äkta risotto är krämig och smaken av parmesan är härlig. Hemligheten är att tillsätta buljongen lite i taget, hela tiden under omrörning. Ibland kräver det lite matlagningsvin till kocken! Välj äkta avorioris som ger den rätta krämigheten. Det är också viktigt att sparrisen är fin. Är det inte säsong för färsk, så finns det utmärkt frusen. Men den konserverade duger inte. Risotto är gott att äta som det är eller varför inte med stekt eller grillad lax!
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat