Svamppasta med vin

Välj din egen favoritsvamp.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 750 g blandad svamp
  • 2 msk olivolja
  • 5 salladslökar
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 500 g pasta
  • 1 påse babyspenat, 80 g
  • Hyvlad parmesanost

Gör så här

  1. Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva salladslöken och blanda ner den mot slutet.
  2. Häll på vin och grädde och koka häftigt utan lock ca 5 minuter. Koka pastan.
  3. Blanda den avrunna pastan med svampsåsen och spenaten.
  4. Hyvla över rikligt med parmesanost och servera i varma tallrikar.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…