Thai green curry med lax

Lax är gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g färsk lax, skinn och benfri
  • 1 burk mrs Chengs thai green curry (400 ml)
  • 2-3 krm salt
  • 2 msk koriander - eller thaibasilikablad
  • 4 portioner äggnudlar
  • 2 salladslökar, i strimlor
  • 2 dl böngroddar
  • 1-2 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar.
  2. Hetta upp Thai Green Curry i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt.
  3. Servera med nudlar, salladslök, groddar och lime.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr