Vitlökschampinjoner

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 24 champinjonhattar
  • 50-100 g smör
  • 3-6 vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Stek champinjonhattarna i lite smör på hög värme. Det är viktigt att de inte börjar "vätska" sig, något som lätt händer om stekpannan inte är nog varm. De är klara när de är gyllene. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smöret. Lägg de stekta champinjonhattarna med den runda sidan nedåt, i en snigelformar. Lägg en vitlökssmörklick i varje champinjonhatt. Stek i ugn vid 200-225 oC i 5-10 minuter. Servera med vitt bröd för att suga upp vitlökssmöret!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…