Paleo: Kycklinggryta med mango och mandelsmör
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
Jag älskar vårrullar. Jag provade ett eget recept på fyllning och det blev jättegott. Tar du en paus i rullandet eller väntar länge med att fritera vårrullarna, lägg då plastfolie över för att degen torkar lätt ut. Det går även bra att lägga degen i kylskåpet, den håller i 3 dagar. Om du ska ha gäster, går det utmärkt att göra vårrullarna dagen innan och lägga dem i kylskåpet under plast, över natten och sedan fritera dem kort innan gästerna kommer. Redan friterade vårrullar kan ligga i kylskåpet i några dagar och antingen micras eller snabbt friteras igen. Om du som jag köper ett stort huvud vitkål varje gång du handlar och sedan inser att det inte kommer gå åt, frys då ner i bitar och använd till exempelvis sådana här tillfällen. Jag använde vitkål som jag bara tinat lätt och pressat ut lite av vattnet. Gick utmärkt.
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
Letade recept på sötpotatis och fann detta, kul! Har du ingen spiralizer så skär strimlor med potatisskalaren. Det blir mer sås än vad som…
Lite synd att använda biff tyckte vi. Kommer att använda annat nötkött nästa gång.
Smarrigt! Dessa crêpes funkar finfint till annat också som frukt å bär.
Sötpotatis är ju så gott, här kuber i ugn som nästan sköter sig själva. Mixtra gärna med andra kryddor!
Kul variant på sötpotatis i ugn. Man kan plocka stavar av potatisen och äta med fingrarna om man känner för det. Hitta receptet på…