Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Det här är en så kallad Chop Suey Deluxe-wok (tre olika sorters kött. Det går bra med färre köttsorter, såklart eller annat kött än det som nämns i receptet.) som jag lagade till lunchbuffén varje dag när jag arbetade på asiatisk restaurang. Om du får rester över går det bra att spara till dagen efter, men såsen kommer att bli aningen lösare i konsistensen, eftersom grönsakerna släpper ifrån sig vätska. Sorry för den crappiga bilden.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Spara till kalla dagar
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.