Ugnsbakad lök med löjrom och crème fraiche

En lättlagad förrätt till festbordet. Servera de mjuka lökhalvorna ljumma.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 gula lökar
  • 100 g löjrom
  • 1 dl Arla Köket crème fraiche
  • 1 msk Arla smör- & rapsolja
  • Dill

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär bort toppen och botten på lökarna och halvera dem. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör- & rapsolja.
  3. Baka dem i mitten av ugnen ca 1 tim. Lägg löjrom och crème fraiche på löken. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…