Porterkokt högrev med rotfruktscrème, brynt lök och inlagda dillgrönsaker
Costolette cotte nella birra con radici. En paradrätt som är värdig en kung.
Rotfrukter är mångsidiga och hälsosamma ingredienser, perfekta för att ge smak och textur i allt från soppor till ugnsbakade rätter.
Costolette cotte nella birra con radici. En paradrätt som är värdig en kung.
Många tror att italiensk matlagning enbart handlar om pasta, men så är inte fallet. Olika pastarätter serveras som en mellanrätt mellan till exempel, förrätten…
Mums så gott och den här pytten är så god.
Jättegod, viktvänlig trots matgrädde och parmesan,då det blir många portioner. Går att göra ännu magrare med annan magrare ost. Den blir krämig och smälter…
En rätt som jag hittade på när kylskåpet var fullt av rotfrukter.
Perfekt bjudrätt om man blir många. En rotfruktsgratäng är alltid lika populärt, men blir lite festligare som ”tårta”.
Inget vanligt rotmos utan en puré med mer smak! Enkelt när allt kokas i samma kastrull.
Tillsätt ett par matskedar grädde samt lite maizena i skyn så får du en krämig, pepprig sås.
Allt i-ett-gratäng. Köttfärslimpa smaksatt med senap tillsammans med rotfrukter.
Marinerad kyckling som serveras med apelsinsalsa och ugnsbakade rotfrukter
Rostbiffen blir jättegod och jättemör. Kan verkligen rekommendera detta recept.
Jag älskar lamm och Västerbottenost i krämig gratäng…