Senapslamm med krämig spetskål, bondbönor och citron.
Senape agnello con cavolo cremoso, fave e limone. En maträtt som både är brynt och kokt. Tyvärr var det vi ungar som fick sprita…
Senape agnello con cavolo cremoso, fave e limone. En maträtt som både är brynt och kokt. Tyvärr var det vi ungar som fick sprita…
Coniglio con pomodori gratinati. Det går utmärk att ersätta kaninen med kyckling, helst frigående kyckling som finns att köpa i saluhallar.
Petto d’anatra con salsa di ciliegie Sedan ankbröst började säljas frysta har det blivit en råvara som trots sin lyx ändå är tillgänglig i…
Coniglio con salsa di prugne , brocolli e purè di patate En fantastiskt trevlig söndags middag på kanin. Ett intressant kött med rejäl struktur…
Det kan ta lite tid att göra denna rätt, men resultatet är himmelskt.
En inspirerad kombination skapad av köksmästare Rick Moonen på The Water Club i New York för att utforska möjligheterna i Anchors ölsortiment. Jag jobbade…
Speziato di agnello alla griglia con ravioli. Mormor Ida gjorde givetvis sin egen ravioli men jag har förenklat det lite genom att köpa färdiga…
Risotto al Vino Rosso – Mustigt röd risotto i färg och smak med röttvin, rosésallad och rosmarin. Denna risotto passar utmärkt till en Serranolindad…
Bistecca minuto con le olive in salsa di aceto e piselli freschi. Brukade serveras i mitt föräldrahem med sallad och surdegsbröd. Passar bra som…
Ett recept med både influenser från den danska och svenska sidan av sundet. Vill man kan man blanda i lite mer senap i såsen…
Costolette cotte nella birra con radici. En paradrätt som är värdig en kung.
Ribolitta som betyder omkokat är en välkänd Lombardisk soppa som förr gjordes genom att koka om rester av gårdagens grönsakssoppa tillsammans med några skivor…